Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αγροτικός Συνεταιρισμός Πολυδύναμων Φυτών Δυτικής Μακεδονίας

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πολυδύναμων Φυτών Δυτικής Μακεδονίας δημιουργήθηκε με σκοπό την καλλιέργεια πολυδύναμων φυτών όπως το Ιπποφαές, το Μύρτυλλο, το Κράνο, ο Κράταιγος, το Γκίγκο Μπιλόμπα, η στέβια κλπ. Πρόκειται για νέες καλλιέργειες οι οποίες στοχεύουν στην παραγωγή προϊόντων τα οποία συμβάλλουν με τη σειρά τους στη βελτίωση της υγείας του ανθρώπου και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματός του.

Για να γίνει κάποιος μέλος του Συνεταιρισμού θα πρέπει να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις όπως περιγράφονται στο καταστατικό του Συνεταιρισμού. Σε γενικές γραμμές για να γίνει μέλος κάποιος θα πρέπει:

  • Να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής στο Συνεταιρισμό
  • Να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος. Στο τέλος του προγράμματος διεξάγεται αξιολογική διαδικασία για την απόκτηση Βεβαίωσης Επιτυχούς Παρακολούθησης.
  • Να διαβάσει - μελετήσει το καταστατικό του Συνεταιρισμού
  • Να καλλιεργήσει 5 στρέμματα Ιπποφαούς σε πρώτη φάση
  • Να καταβάλλει τη συνεταιριστική μερίδα όπως προβλέπεται από το καταστατικό
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε τακτική του συνεδρίαση αποφασίζει την αποδοχή ή όχι των αιτήσεων εγγραφής των υποψηφίων μελών. Μέλος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ασπάζεται τις αρχές του Συνεταιρισμού εντός και εκτός της Δυτικής Μακεδονίας.

Ηλεκτρονική δ/νση Συν/μου: http://www.agrimup.gr  (info@agrimup.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου