Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δημόσια, Ιδιωτική ή Κοινωνική Οικονομία

Σφοδρή επίθεση δέχεται κάθε προσπάθεια των πολιτών να συμμετέχουν στην συνδιαμόρφωση των όρων διατροφής, εργασίας, μόρφωσης και συμμετοχής στα κοινά στην χώρα μας, ενώ σε όλο τον κόσμο γίνονται συγκλονιστικές αλλαγές, υπέρ του τρίτου τομέα της οικονομίας και υπέρ του συνεργατισμού, όπως επισημάνθηκε και το 2013, που ήταν, μετά από διακήρυξη του ΟΗΕ, το Διεθνές Έτος Συνεργατισμού. 

Οι υποστηρικτές της δημόσιας οικονομίας προσπαθούν να υπαγάγουν ΟΛΑ στην δημόσια σφαίρα ελέγχου, δημιουργώντας μια αυτοτροφορδοτούμενη νομενκλατούρα που διοικεί και διαχειρίζεται όλους και όλα εξ ονόματος τάχα των πολιτών, αλλά από όσα αντιλαμβανόμαστε όσα γίνονται αφορούν την διατήρησή τους στην «εξουσία» και την νομή της.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ηλεκτρονική Διαβούλευση των Μέτρων/Δράσεων του Π.Α.Α. 2014-2020

Στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το 2013 και σε συνέχεια όλων των προηγούμενων φάσεων της, που ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2012 με το 1ο συνέδριο για την Αγροτική Ανάπτυξη και τις Θεματικές Ομάδες Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΘΟΣΣ) και συνεχίστηκαν το α’ εξάμηνο του 2014 με τις Ομάδες Εργασίας στο πλαίσιο της Ομάδας Σχεδιασμού του ΠΑΑ (ΟΣΠΑΑ), σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η Ηλεκτρονική Διαβούλευση των Μέτρων/Δράσεων του ΠΑΑ 2014-2020.

Για το σκοπό αυτό μέχρι στιγμής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας http://www.agrotikianaptixi.gr, η πλειοψηφία των σχεδίων των Μέτρων/Δράσεων, καθώς...

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ημερίδα στο Αμύνταιο με τίτλο: "On line ενημέρωση αγροτών για την άρδευση"

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Π.Ε. Φλώρινας και το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου σας προσκαλούν στην Ημερίδα με τίτλο: "On line" ενημέρωση αγροτών για την άρδευση". Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα π. Δημοτικού Συμβουλίου Φιλώτα, του Δήμου Αμυνταίου στις 10 Ιουλίου 2014, και ώρα 20:00
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Δημήτριος Ηλιάδης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ